Rad sa slikarom

Slikanje u pesku tokom letnjeg perioda

Ako ste odlučili da 133-11april 046ovo leto  provedete u Beogradu, Centar Zanima je prava letnja destinacija za Vas. Bilo da ste na proputovanju kroz Srbiju ili nemate mogućnosti da odputujete na more Zanimin šareni pesak omogućiće Vam doživljaj leta na pravi način. Specijalna letnja akcija slikanja u pesku po ceni od 450 dinara omogućiće Vam osećaj divnog provoda za male pare :) Možete formirati grupu, pozvati svoje goste iz inostranstva jer radionice vodimo na 3 jezika: srpskom, ruskom i engleskom.

Tekstura mekanog peska kao i rashladjene prostorije Zanima Centra pružiće Vam dodatnu udobnost, a naša mirisna krem kafa je već nadaleko čuvena :)

Prijave su u toku. Prijavite se na telefon 061/3599035 i sandbgrad@gmail.com

Radionice se izvode do 15.07. uz obavezan dogovor termina unapred sa administratorom Centra.

Od 15.07. do 15.08. naš tim je na kolektivnom odmoru ali nakon tog perioda do septembra možete uživati kod nas u unikatnoj tehnici slikanja peskom na osvetljenim stolovima (znate sigurno čuvenu Kseniju Semjonovu, i mi radimo upravo to! :) )

Ukoliko ste zainteresovani za razvoj umetničko-estetskog dela vaše ličnosti, naš Studio pruža bezbrojne mogućnosti. Slikanje peskom pomaže deci i odraslima da razviju svoju kreativnost i spontanost, a u tome će im pomoći naš slikar u pesku. Decu bodrimo da postanu istraživači i umetnici, a odrasle da se opuste i postanu radoznala deca i prepuste se svojoj mašti dok im prsti lutaju u pesku…  

Deca

rad-sa-slikarom2-300x199 Deca su stvorena da maštaju, a mi smo tu da im to omogućimo i maštu što više oslobodimo. Naše gorivo je dečija radoznalost i kreativnost i ona vrlo brzo osete i shvate da u našem studiju mogu biti stvaraoci, izumitelji, istrazivači, umetnici, inovativci. Trudimo se da deca kroz igru nauče tehniku slikanja peskom; na taj način mogu kao rezultat da prave svoje male peščane filmove. Taj film može I da bude ne samo vežba fine motorike, nego I pravo zadovoljstvo I poklon za brižne roditelje!

U Maju mesecu 2013. godine smo saznali baš lepu vest, da je peščani film našeg vrednog djaka Danila  osvojio specijalnu nagradu sa posebnom pohvalom – cum laude, za umetnicki izraz : tekst, slika, film na KONKURSU „Srpske Majke“. Čestitamo! :)

Odrasli 

slikar4Da, igranje u pesku je dozvoljeno i odraslima! Bilo da želite relaksaciju ili da radoznalo probate nesto novo dok čekate vaše dete, ili vas svrbe prsti i želite da iskazete vašu kreativnost kroz neobičnu tehniku slikanja peskom, stojimo vam na raspolaganju VIDEO LINK. Jednom nedeljno odlučnim polaznicima dajemo  mogućnost da upisu MASTERKLAS. Za one koji su samo radoznali, a ne planiraju da učestvuju u našim osnovnim programima,uz jednočasovna predavanja sa demonstracijom slikanja peskom. Na tim predavanjima ćete se upoznati sa peskom, sa predavačima i osnovnim tehničkim elementima slikanja peskom, i sve ove karakteristike peska moći ćete da osetite na sebi. Ako poželite da postanete profesionalni slikar koji slika peskom ili da slikate peskom za svoju dušu – mi ćemo Vas svakako podržati u vašim nastojanjima! Na našem sajtu možete da pročitate više o tome, šta je slikanje peskom I kako izgleda program za DECU i za , ODRASLE i kako možete da nam se pridružite. O unikatnom programu za odrasle “Moja Mandala”, možete da pročitate OVDE