O nama

 

              Naša ekipa

naša-ekipa1

         Rad sa slikarom

rad-sa-slikarom1

    Rad sa psihologom

rad-sa-psihologom

O NAMA  

Centar zANIMA je jedinstveno mesto, čija je osnovna funkcija da deca kroz igru, totalno neprimetno, rade na razvoju emocionalne inteligencije i poboljšanju komunikacije, kako sa roditeljima, tako i sa vršnjacima i svetom oko sebe. Dok se najmlađi bave razvojem memorije i fine motorike, stariji uče da prepoznaju svoje emocije i reakcije drugih na njih, da shvate zašto je ok biti ljut ili uplašen, zašto neko plače ili se glasno smeje :)

_MG_9244-001

Kroz jednu veliku prekretnicu u njihovim mladim životima, kao što je polazak u školu, usmeravaće ih stručnjak-psiholog i sa njima se kretati kroz bezbroj nama malih, ali za njih velikih životnih pitanja (kao što je npr. :”Zašto moram da sedim mirno na času?”) :)

Jačanje samopouzdanja i donošenje samostalnih odluka deluje bezazleno u detinjstvu, ali nas određuje za ceo život. Nije lako roditeljima da u jako malo vremena koje današnjica ostavlja, na pravi način usmere dete i pomognu mu da se izgradi. Kreativnost i relaksacija, usmerena na potpuno suprotnu stanu od sveta televizije i video igara, naša su najsvetlija karakteristika. Mi se vodimo maštom i intelektom, srcem i snagom. Učimo jedni od drugih, bez obzira na godine, razgovaramo i slušamo, razmenjujemo i upijamo, poštujemo jedni druge, poštujemo sebe, učeći da na sebi radimo, ali i da zavolimo ono što jesmo.

Dobro došli! _MG_9087-001

P.S:: :)

Osim toga, nudimo deci i odraslima sledece RADIONICE i TRENINZI:

Enterijer studija zANIMA:

_MG_2447

4

IMG_3922 IMG_3904

IMG_3892 IMG_3887 _MG_6379

_MG_2149 _MG_2157 _MG_2176