Novosti

 

 

KOLEKTIVNI ODMOR!!!!!DSC08509 DSC02501 DSC02477 _MG_8570

Obaveštavamo Vas da će Centar zAnima biti na kolektivnom odmoru od 01. do 23. avgusta 2018.

Možete iskoristiti vreme do kraja jula za slikanje u pesku, tematske žurke ili proslave rodjendana o ćemu je opširnije opisano u člancima.

Nakon odmora nastavljamo sa regularnim aktivnostima. Svoje termine možete rezervisti do kraja jula!

Želimo Vam sunčano leto, divne peščane plaže i miran i spokojan odmor!

Vaš zANIMA TIM

 

——————————————————————————————————————————————————————————————-

 • banerPROVANSA PARTY !!!

U utorak 4. jula zaustavljamo zAnimin kreativni karavan u lavandinim poljima Provanse. Žurka počinje u 17h i traje do 19.30h. Žurka je namenjena deci, bez prisustva roditelja, prilagodjena je uzrastu od 3 do 10 godina.

Koloritni i mirisni pejzaž Provanse izvor je inspiracije za kreativne radionice koje smo Vam pripremili. Puno boja, mirisa i ukusa. Akvareli, kolaži i slike raznobojnim peskom samo su deo programa koji smo spremili za ovo egzotično putovanje.

 

 

 

 • PIDŽAMA PARTY u JUNU I JULU

unnamed

Ovog juna odabrali smo za Vaše mališane nove egzotične i inspirativne zemlje i gradove. Turneju pidžama žurki započinjemo putem u Indiju, zatim Vas vodimo u Mexico, Kopenhagen, Nižnji Novgorod i Španiju i Provans u Francuskoj. Žurke su zamišjene tako da svaka kao lajtmotiv ima za inspiraciju neku od poznatih ličnosti iz domena slikarstva, književnosti ili muzike. Kroz igru posećujemo najrazličitije kulture države i gradove upoznavajući se sa njihovom istorijom, običajima, hranom i muzikom. Dok mališani uživaju roditelji mogu da se u potpunosti posvete sebi uz šetnju ili romantičnu večeru. Detaljnije informacije pogledajte u galeriji u našim člancima.

Prijave na telefon : 061/3599035

 • PROJEKAT ZA VIP GRADOVE SRBIJE.

blue phone 25 maj 082

U okviru pojekta Vip gradovi Srbije  i mi smo dali svoj kreativi doprinos naslikavši u pesku 9 odabranih gradova. Naslikali smo:

Loznicu, Belu Crkvu, Veliko Gradište, Bač, Zrenjanin, Novi Sad, Sombor, Čajetinu i Beograd.

 

 

 

 •  PRIREDBA sa VRTICEM ZAN-ZAK

bluephone 23 maj 040Ove godine imali smo specijalnu čast da učestvujemo na završnoj priredbi vrtića „Žan Žak“. Deca iz ovog vrtića su naši dugogodišnji polaznici kreativne radionice slikanja peskom na osvetljenim stolovima.

U okviru završne priredbe koja se održala u OŠ „Jovan Dučić“ mališani predškolskog uzrasta predstavili su svojim roditeljima i prijateljima vrtića izmedju bogatog kreativno – zabavnog programa i veštinu slikanja peskom na osvetljenim stolovima uz adekvatnu prateću muziku. Ovacije i aplauzi učinili su nas veoma ponosnim i radosnim na decu i vredni tim vaspitača i direktora vrtića „Žan Žak“.

 

 

 

 

 

 • FABRIKA / UĆEŠĆE u MAJSKIM ĆAROLIJAMA

18893420_761834600608446_2582939720037221332_ni ove godine zANIMA je ućestvovao sa kreativnom radionicom slikanja u pesku u Fabrikinom festivalu za decu.27.05.2017, 16 – 21h.Slike sa dogadjaja su tu https://www.facebook.com/pg/FabrikaBeograd/photos/?tab=album&album_id=761830773942162

 

 

 

 • LETNJE TOPLJENJE CENA. 

_crop4penzionerski-popusti

Za vreme letnjih meseci u rashladjenom prostoru Zanima Centra pripremili smo specijalan letnji popust na sledeće programe:  Individualne i grupne razvojne radionice, slikanje peskom, art mix program, pidžama party, artterapy radionice za mame. Sve radionice se mogu kombinovati uz fleksibilnost pri zakazivanju termina. Vise na http://zanima.rs/?p=1830

 

 

 • SUSRETI uz ART TERAPIJU

blue phone 25 maj 021

Tokom maja i juna započeli smo ciklus besplatnih artterapy radionica za ruske mame. Radionice su namenjene svim damama koje žele da lakše dodju do odgovora na svakodnevna pitanja koja se tiču majčinstava, odnosa prema partneru i odnasa sa samim sobom. Niz art tehnika daje bistriji pogled u sagledavanju sebe, kroz slikanje, vajanje, fotografiju. Uz pomoć smernica art tarepeuta životne navike i okolnosti bivaju prihvatljivije i konkretnije ih sagledamo pozicijonirajući sebe na pravi i zdrav način.

 

 

 

 

 • UCESCE NA INTERNATIONAL WOMENs CLUB DOGADJAJU

bluephone 23 maj 061

Međunarodni klub žena (IWC) ove godine započeo novu humanitarnu aktivnost – IWC Prolećni festival, koj je bio održan 21. maja 2017. godine, u hotelu Radisson Blu Old Mill,  Uz živopisni internacionalni kulturni i zabavni program, sa ciljem da se prikupe sredstva za obrazovne potrebe dece koja žive na granici siromaštva, u ruralnim delovima Srbije. zANIMA je sa zadovoljstvom nastupio kao sponzor ovog divnog dogadjaja.

 

 

 • PROLEĆNI HEKLERAJ I DRUGE ĆIPKE

blue iphone april2017 207U četvrtak 11.april sa početkom u 17.30h naša draga Jelena Mandić, idejni tvorac kreativnih školica Navijutak i Mala škola slikarskih veština, upriličiće samo za Vas, kreativne i radoznale mame, razigranu radionicu heklanja i pletenja. Više informacija na sajtu zanima.rs

 

 

 

 • zANIMA SLAVI 3 Godine na novom mestu

IMG_0100

Centar Zanima je za Vas ovog maja spremio pregršt iznenadjenja i poklona jer upravo ovog meseca navršava se tri godine od našeg preseljenja na novu lokaciju zbog čega želimo da zajedno sa Vama upriličimo proslavu našeg  trećeg rodjendana. Vreme od tri godine je jako brzo proletelo.Za to vreme puno se stvari  promenilo, upoznali smo mnogo zanimljivih ljudi, naučili smo razne životne lekcije, bolje upoznali  sebe, svoje potencijale i sada smo poput ptice Feniks spremni da se ponovo vinemo u visine, preporodjeni i odmorni. Sada, s prolećem, osećamo novu snagu i želju za novim poznanstvima, novim idejama i kreativnošću. Spremni smo u novom sastavu da zajedno sa Vama osvežimo naš vrt znanja, da ponovo preispitamo svoje granice i kapacitete za učenje i usavršavanje.

 •  FESTIVAL „Put ka svesnom roditeljstvu“

blue iphone april2017 464 blue iphone april2017 471

Održali smo radionicu „Volim sebe kad sam tužan i kad sam radostan“ Ova radionica je osmišljena u skladu sa kreativim pristupom deci kroz igru, koji leži u osnovi terapeutskog rada centra za decu i odrasle zAnima. Cilj je da podstaknemo diskusiju na temu vlastitih emocija, da li nam svaka emocija se sviđa, šta nam je lako, a šta je teško. Kroz kreativne maske probaćemo da prepoznamo nekoliko bazičnih emocija  nakon čega će deca imati mogućnost da oblikuju svoja razmišljanja na zadatu temu putem dve zabavne i  kreativane aktivnosti. Jedna je – slikanje peskom na svetlećim stolovima na kojima oslikavamo ono što nas raduje ili čini tužnim, a druga je pravljenje papirnih tužno-srećnih maski – kolaža kombinovanjem vune, papira  i tkanine, koje deca mogu da ponesu kući nakon radionice. zAnimljiva Radionica  je namenjena za decu od 4 do 12 godina. Cilj je da deca osveste neke od svojih emocija i da se kroz slikanje peskom i pravljenje portreta – kolaža sa većim razumevanjem odnose prema  svojim i tuđim osećanjima, osobinama, potrebama i željama. Vise o programu http://roditeljstvonovogdoba.com/program-radionica-za-decu/

 • ZIMSKI PROGRAM 

IMG_0006Od Januara 2017 organizujemo ZIMSKI PROGRAM za mališane uzrasta 18 mes – 10 godina.
Ako Vaše dete ostaje u Beogradu tokom januara, predlažemo Vam radionice za podsticanje kreativnog izražavanja i razvoja emocionalne inteligencije.
Na radionicama slikanja Peskom mašta mališana dobija oblik kreativnog stvaralaštva, uz pomoć gline, slikanja u pesku, bojica, tempera i materijala za reciklažu.
Tema meseca janura na radionicama emocionalne inteligencije biće “Granice – učimo kako da se štitimo’‘. Deca uzrasta od 4 – 10 godina, u grupama do šestoro polaznika, tokom 5 radionica, dinamikom jednom nedeljno,

Prijave za ZIMSKI PROGRAM su moguće do 12.01.2017

 

 • Interaktivna novogodišnja zANIMAcija za decu od 1.5 do 12 godina od 22 do 28 decembra 2016

snowman-punch-bowlUkoliko želite da vaše dete ima ideju o Novoj Godini kao momentu evociranja lepih uspomena sa porodicom, uvažavanja emocija koje smo doživeli tokom 365 dana, i razumevanja da mi sami biramo koji značaj i mesto dajemo događaima i ljudiima koje srećemo – mi smo pravi izbor za Vas.

Ove godine odlučili smo da ne nudimo fotografiju petog deda Mraza po redu (brinemo o renomeu Dekice:), već će deca kreativnim tehnikama slikanja u pesku, modelovanja gline, oblikovanja kolaža, zaokružiti šarenu sliku svoje unikatne 2016 godine na osnovu radosnih trenutaka koje su doživeli u porodici i sa drugarima. Rezervacija karata do 25 decembra.

 • RADIONICA ZA RODITELJE.

rad za roditeljeCentar za decu i odrasle ‘’Zanima’’ organizuje prvu radionicu na temu “Emocije kod dece“ i poziva zainteresovane da istraže:
Da li deci upućujemo zabrane na određena osećanja
Koje funkcionalne opcije u razgovoru možemo zauzeti u susretu sa dečijim emocijama
Kako dete učiti odgovornosti za sopstvene emocije
Radionicu vodi Aleksandra Jovanović, psiholog, transakcioni psihoterapeut u superviziji.
Termin prve radionice: 25.8., 17:30 -19:00

 • ČASOVE SLIKANJA U PESKU SU na prolećnom popustu. 

dragana-fotka za blog.JPGDa li Vas zAnima Specialna prolećna ponuda? Počeli su izlasci u grad, vreme mami na avanture i potragu novih dozivljaja. Nudimo Vam u aprilu specialan poklon: karte za široku publiku za slikanje peskom u Centru Zanima sa 60% popusta, po promotivnoj ceni: 400 dinara po osobi. Birate izmedju bioskopa ili zoovrta za svoju decu? Ili izmedju kafe sa prijateljicom ili sladoleda na keju? Imamo po istoj ceni nešto što će Vam upotpuniti dan, nahraniti sva čula i ostaviti fantastičan utisak na decu, prijatelje, roditelje, čak i poslovne partnere, na svakog koga ćete pozvati sa sobom.
Maksimalni broj ljudi u grupi: 7. Mozete da dodvedete i celu porodicu: deca, roditelji i bake mogu sa budu u istoj grupi. Ne morate da znate da crtate , samo da budete radoznali, pa ćete za 5 minuta naučiti kako da stvorite svoje zAnimljivo remek – delo i da se osetite rasterećeno od svih briga ovog sveta.
Dani rezervisani za časove: sreda/ petak posle podne i suboa ceo dan.
Prodaja karata: 0613599035

 • LETNJI PROGRAM: razvoj i uživanje na prirodan naćin. 

Ostaj12963541_997720890305762_8927035055746729328_nete u Beogradu tokom letnjeg perioda?

Tražite lepo i prijatno mesto od poverenja, gde svoju decu možete ostaviti na par sati?

Želite da Vaša deca vreme provode učeći u razigranom i inspirativnom okruženju, relaksirajući se istovremeno?

Studio zANIMA od maja do kraja avgusta, nudi Vam savršeno rešenje. Letnji program! Naš studio je jedinstveno mesto u samom centru NOVOG Beograda, u blizini USCE shoping centra. Održavanje časova u zatvorenoj, ali prirodnoj prostoriji, radionici ili biblioteci, privlače svako dete da ostane duže kod nas, bez ikakvih potreba za dodatnim stimulatorima, kao što su računar ili televizor. Naš iskusan tim kreativnih, toplih i pre svega nasmejanih stručnjaka: psihologa, nastavnika i umetnika, pobrinuće se da Vašem detetu u par sati obezbede edukativnu, razvojnu, ali i zabavnu nastavu.

Naš program i večernje tematske žurke su  kreirane za decu od 3 do 12 godina. Posetite nas jednokratno ili da upišete dete na nedeljnoj bazi. Detalje su u ćlanku ovde

 • PROGRAM RANJEG RAZVOJA/ POLUBORAVAK EUREKA 

12009797_889678381110014_6068830804568539671_nNastavljamo sa upisom dece u grupe (2-6 godina). U osnovi programa takodje leži iskustvo preneto iz Moskvi i Sankt- Peterburga iz centara za ranji razvoje dece, koji uspešno rade duži niz godina. Takodje ovog proleća kao dodatak ka osnovnom programu deca imaju svake nedelje muzičanstvenu zAnimaonicu i čas upoznavanja sa sopstvenim emocijama u pesku.

Mi Vam pružimo malo drugačiji način rada od uobičajenogboravka  Vaših mališana u vrtićima. Svakoga dana planiramo aktivnosti koje su tematski povezane iz SVIH oblasti dečijeg razvoja prilagodjene uzrastu. Kod nas su „slobodne aktivnosti“ uvek „ciljane aktivnosti“. One mogu da budu odvojene, a mogu se i spontano preplitati, trajati kraće ili duže, sve u zavisnosti od zainteresovanosti deteta i brzine usvajanja sadržaja. Poznato je da svako dete uči i razvija se svojim tempom, a mi smo tu da ispratimo ritam dečijeg razvoja.

 • NOVOGODIŠNJA POLARNA AVANTURA u centru zAnima

Bajke se pričaju, predstave se gledaju, a naša polarna avantura se doživljava. Vaše dete je glavni lik. Pomirite potrebe vašeg deteta i Vas kao dobrog roditelja u zAnima peščanoj sNežnoj bajci. Uz pomoć Elze, Malaca i energičnog Nikole Tesle deca će da upotpune intelektualni i kreativni sadržaj rešavajući zadatke prilagođene njihovom uzrastu da bi došli do najviše tačke Svernog pola gde ih čeka Deda Mraz. Naš kreativni tim pravih stručnjaka za decu daje Vam sigurnost da vaš mališan na nežan način doživi Deda Mraza, a muzička radionica, plusTeslina laboratorija, i čarobni sNežni pesak ce pružiti osećaj ušuškanosti i pažnje.

iphone 2015winter 315iphone 2015winter 334iphone 2015winter 307

 • ZAVRŠAVA SE 2015….

Kraj godine je rezervisan za podvlačenje crte i sabiranje utisaka  tokom cele godine. Poznato Vam je da je ova odlazeća godina bila veoma turbulentna za naš tim i programe. Uz Vašu pomoć doživeli smo potpunu metamorfozu. Promenili smo naziv u Centar Zanima, promenili smo adresu, iz Gračaničke br1 preselili smo se u potpuno nov prostor u Milentija Popovića 20/2a. Posebno smo Vam zahvalni što ste nas u svemu tome s poštovanjem i velikim uvažavanjem ispratili. Veoma strpljivo ste zajedno sa nama propratili završne radove majstora i dali nam podstrek da budemo organizovaniji, da vam ponudimo kvalitetnije stare i inovativnije nove programe. U novom prostoru dobili smo jedan potpuno novi oblik na starim čvrstim temeljima peščanih programa, kako psiholoških tako i kreativnih radionica.

photo 1

Jedna od mnogobrojnih novina ove godine je i program Eureka, kreativi poluboravak za decu uzrasta od 1, 8meseci do 5 godina. Tu su i muzikoradionica i školica glume koje su još u povoju, čiji razvoj i veće interesovanje za njih očekujemo naredne godine.

Ponosni smo na mnogobrojne rodjendane koje smo sa radošću organizovali za Vaše mališane. Takodje ovu godinu su obeležili i mnogobrojni peščani nastupi koji su upotpunili mnogobrojne promocije, svečana otvaranja i koncerte.

photo 2

S obzirom na sve promene i novine koje su se u toku ove godine desile u našem studiju kao i promene kursa eura uticale su i na promenu naseg dosadašnjeg cenovnika. Novi cenovnik važi za nove klijente, a svi Vi naši dragi i verni dugogodišnji klijenti imate popust lojalnosti, tj. cene ostaju nepromenjene najmanje do 17.februara 2016 godine. Sve detalje novog cenovnika možete dobiti kod administratora, sa detaljnim objašnjenjem i novonastalim promenama.

Naši stari programi u pesku su ostali nepromenjeni po svojom sadržaju i trajanju. Specijalno za Vas izdvajamo sledeće programe (razvojne radionice)koji se izvode u grupama u kojima još uvek ima preostalih mesta:cenovnik važi za nove klijente, a svi Vi naši dragi i verni dugogodišnji klijenti imate popust lojalnosti, tj. cene ostaju nepromenjene do 17.februara 2016 godine. Sve detalje novog cenovnika možete dobiti kod administratora, sa detaljnim objašnjenjem i novonastalim promenama.

I SendPro(SP) – Za uzrast od 3 do 4 godine. Svaka nastavna jedinica po SP programu podrazumeva rad u grupnoj prostoriji sa peskom pod rukovodstvom psihologa i usmerena je na razvoj svih spoznajnih procesa: koncentracije, memorije, percepcije, načina mišljenja, govora, prostornih predstava, fine motorike i senzorne oblasti, kao i razvijanje mašte i vizuelne percepcije u procesu rada s peskom

TERMINI  utorak od 17.30 – jedno mesto slobodnoiphone 2015winter 093

                subota od 10 h – jedno mesto slobodno

II SendPro + 1 (SP +1) – Za uzrast od 4 do 6 godina.Program se sastoji iz dva dela: igre u prostoriji sa peskom ( mokri pesak) i slikanja peskom na svetlećim stolovima (suvi pesak). Program ostvaruje tri glavna cilja za harmoničan razvoj deteta:1) Prosvećenje. Dubinsko izučavanje različitih osećanja, emotivnih stanja i životnih vrednosti. 2) Preventiva.Primena stečenih znanja u predstavama koje se igraju na osnovu sadržaja bajki. 3) Korekcija. Uklanjanje psihološko-emotivne tenzije tokom procesa igranja i slikanja konfliktnih životnih situacija ili unutrašnjih protivurečnosti.

TERMINI utorak od 15.30 do 17h – tri mesta slobodna_MG_7414

               sreda od 16h do 17.30h – tri mesta slobodna

               subota od 11h do 12.30h – jedno mesto slobodno.

III SendPro+2 (SP+2) – Za uzrast od 7 do 10 godina.Sprovodi se u 2 prostorije kao i SP+1. Na svakom času deca se upoznaju sa odredjenim osećanjem: kako ono nastaje, kako se manifestuje, kako ga je moguće izazavati kod sebe i kod drugih, kako ga svladati i dovesti u harmoniju, kada je ono korisno a kada nam može zasmetati.Mi stvaramo specijalne uslove u kojima dete kroz igru s peskom može da proživi svoje strahove, nagomilanu agresiju i druga neizražena osećanja, učimo ga da nalazi konstruktivan izlaz iz konfliktnih situacija.

TERMINI subota od 14h do 15.30h – tri mesta slobodna

 • DAN OTVORENIH VRATA 

1Prva zAnimljiva Otvorena vrata u nasem novom centru na novoj adresi
( Milentija Popovica 20/2a, Novi Beograd). Dodjite da se upoznate sa svim nasim aktivnostima. Ovo je jedinstvena prilika da u jednom danu na jednom mestu dobijete odgovor na sve sto vas zAnima! RADIONICE SU BESPLATNE!!!! Prijavite se na tel 0613599035

 

 

 • PRIVATNA PLAŽA ZA VAŠU DUŠU

photo11150771_833655656712287_5353393006679590091_nIMG_5760 copy

 

 

 

 

 

Centar Zanima priprema posebnu peščanu avanturu za svoje korisnike tokom leta.

Možete se prijaviti za sledeće programe:

 1. Porodica u peščanoj zemlji doživećete sebe i članove svoje porodice na drugačiji način, povezati se sa svojim mališanima kroz igru, koja predstavlja prirodni jezik deteta, koji dete najbolje razume. Takođe, dobićete tumačenje našeg konsultanta o Vašoj porodičnoj dinamici. 
 2. Partneri u peščanoj zemlji-Šta bi se desilo kada bi se dva odvojena, individualna sveta Vas i Vašeg partnera, srela u pesku? Otkrijte prirodu Vašeg odnosa, moguće tačke slaganja i mimoilaženja u Vašoj partnerskoj relaciji.
 3. Samootkrivanje – Proces samospoznaje i rada na sebi kroz kreativan, nedirektivni pristup uz korišćenje tehnika jungijanske psihologije, kroz individualni ili grupni rad. 

PRIJAVE NA TEL 0638599035

 • PROMOTIVNA ZURKA NA RUSKOM JEZIKU 14. Jun u 18.00

FullSizeRender

 

 • SEZONA VENČANJA!

Beach-WeddingMi smo spremni, i ti?

Poznat u svetu, ali jos uvek ekskluzivni dragulj u Srbiji…PEŠCANI umetnicki PERFORMANS uživo! Ovo je prica o ljudima i njihovim odnosima, koju pricamo samo za TEBE uz pomoc mekanog peska…Primer nastupa za VENČANJE: zANIMljivo i elegantno.

Potpuno novo, carobno i uzbudljivo iskustvo, uz divnu muziku slike se oživljavaju i se transformišu momentalno, što ne ostavlja ravnodušnim ni mlade, ni starije. Slikar uživo kreira umetnicko delo na specijalnom svetlecem stolu i publika uvek ostane bez daha…

 • PEŠČANA DUBINA NA NOĆI MUZEJA 2015!

10406719_828108807266972_242185225331599107_nSvaki covek nosi u sebi zelje, nade i snove deteta.

Oslobadjanjem unutrasnjeg deteta otvara se put za otkrivanjem i razvojem kreativnih potencijala nase licnosti. 16. Maj. Alisa u peščanoj zemlji čuda: spremili smo delove izložbe i za decu i za odrasle da bi ste osetili moč peska:)
Sve je prošlo vruče! Duboko smo zaronili, istražili smo peščane granice i sreli smo andjele! Pogledajte više foto i komentara na Fb stranici

 

 • Studio Slikanja Peskom se transformise u centar za decu i odrasle zANIMA!

Print

Od Uskrsa mi se širimo i oblačemo se u nove boje mora i sunca!

Spremili smo za vas i za patuljka Vasu novi divan prostor. Dodjite da nas posetite, bice nam zadovoljstvo. Topli caj od ruzmarina i zelene zidove greju nas i vas:)

Pogledajte jedan prilog, da otkrijete tajnu kreativnog formiranja ličnosti….STA RADIMO U CENTRU?

 

 • TRENING ZA RODJITELJE 

3c.jpg1. Februara u 14h počinjemo sa novom uslugom za naše drage roditelje. Tema prve radionice: prepoznavanje funkcionalnih i disfunkcionalnih obrazaca kojima smo bili izloženi u detinjstvu, i kako to utiče na nas u ulozi roditelja danas.

 

 

 

 • NOVA GODINA 2014

sherlok NY2014

PEŠČANA ANIMACIJA,

NEVEROVATNA AVANTURA SA JUNACIMA IZ BAJKA,

ZAVRZLAME od POZNATOG DETEKTIVA

PESME I SMEH,

I UKUSNO POSLUŽENJE….neverovatno iskustvo za svako dete!

Trajanje:

1.5 sata za decu od 3.5 do 12 godina ( bez roditelja)
1 sat za svrce od 1.5 do 3.5 godine (u prisutstvu roditelja do 3 godine)

 

 • PEŠCANA DUBINA u „SENSA GRAD SREČE“ TC USCE.

_MG_8753

1.Decembra od 19-20h. Otvara se srećni SENSA gradic, koj pruži bezbrojene mogučnosti za uživanje do Nove Godine, a Studio Slikanja Peskom SandPRO ima cast da druzi sa prvima stanovnicima:) Mi i nas caroban pesak će čekati odrasle, koje žele da sebi prijusti pet minuta nasmejane relaksacije na drugom spratu USĆA u 19h. U pesku vase bice se menja, dok ruke plešu ples smirenja…

 

 • TV Prva U POSETI STUDIJA SandPRO. 

slikar4

 

18. Novembra u programu 5 do jedan je izasao prilog o radu naseg studija. Video možete pogledati na YouTube profilu.

 

 

 

 

 • NASTUP U SKUPŠTINI SA NADOM KOLUNĐIJOM I BELhospice

10641057_802537209798875_8640293643360539076_n

Tople reci sa stranice BELhospice: „Ona je sama pokucala na naša vrata i poželela da jedno veče posveti nama. Nada Kolundžija, naša najznačajnija pijanistkinja savremene muzike, održaće humanitarni koncert „Nada za BELhospice“ 7. oktobra u Skupštini grada Beograda sa početkom u 20h. Iste note verovatno nikada više neće biti odsvirane na isti način i ovo je jedinstvena prilika da tome budete svedok“. A SandPRO ce podržati Nadu:)

 

 

 • NASTUP NA EVENSTAR FESTIVALU FANTASTIKE

09.05.2014. (26)

4.OCTOBRA  smo uzivali na festivalu Evenstar! Gimli i Frodo u pesku su bili ljubimci publike:) Pogledajte foto na FB stranici Festivala. https://www.facebook.com/pages/Evenstar-Festival-Fantastike/780832178640503?notif_t=page_new_likes

 

 

 

 

 • DAN OTVORENIH VRATA 14.SEPTEMBAR

devojcica za flajer miniStudija Slikanja Peskom SandPRO
zove Vas na
DAN OTVORENIH VRATA ”Čarobna Jesen”
Sa 15-19h moćičete da se upoznate sa Studijom, da se poigrate sa peskom, da naslikate svoje jesene raspolozenje, da napravite sebe druga i naravno da počaskate sa nama uz šoljicu aromatne kafe. Deca, tineiđeri i odrasli su dobrodošli!
Imamo po nešto za svakog!

 

 • KREATIVAN DORUCAK ZA CLANOVE TIMA SANDPRO

NELAU nasem studiju ne samo klijenti rade na sebi uz nasu pomoc, nego i mi rastemo i se razvijemo svakog dana. Ako ste zainteresovani za podelu vaseg iskustva sa zainteresovanim ljudima u predivnom relajsirujucem prostoru – mi smo tu!

Poceli smo ovu fantasticnu novu tradiciju uz kreativni dorucak sa uvek divnom i inspirativnom Nelom! Naucila nas je da se opustimo, prodisemo i izbacimo iz sebe sve negativne senzacije.

Svaki put se osecamo fantasticno i kao da je vec dugo deo nase porodice. Omamljeni i ocarani njenim glasom i mirnocom zakoracimo svaki put u ostatak zivota, kao ponovo rodjeni!

Hvala ti Nela, volimo teee!!! <3

 

 •  LETNJI PROGRAM NA RUSKOM I NA SRPSKOM JEZIKU

IMG_4024

 1. Ostajete u Beogradu tokom letnjeg perioda?
 2. Tražite lepo i prijatno mesto od poverenja, gde svoju decu možete ostaviti na par sati?
 3. Želite da Vaša deca vreme provode učeći u razigranom i inspirativnom okruženju, relaksirajući se istovremeno?

Studio slikanja peskom SandPRO, od sredine juna do kraja avgusta, nudi Vam savršrno rešenje. Letnji program! Naš studio je jedinstveno mesto u samom srcu Beograda, sa predivnim pogledom na Kalemegdan. Održavanje časova u zatvorenoj, ali prirodnoj prostoriji, senzornoj sobi, radionici ili biblioteci, privlače svako dete da ostane duže kod nas, bez ikakvih potreba za dodatnim stimulatorima, kao što su računar ili televizor. Naš iskusan tim kreativnih, toplih i pre svega nasmejanih stručnjaka: psihologa, nastavnika i umetnika, pobrinuće se da Vašem detetu u par sati obezbede edukativnu, razvojnu, ali i zabavnu nastavu.

Vise http://zanima.rs/bejbisiting-2/                                                                                                                                                   

 • OPUŠTENO ŽVRLJANJE U PESKU – 6 i 8 JUN 2014/ uMIKSujte svoj PEŠČANI svet.

mikserPred vama je pesak. Javlja se prirodna želja da zaronite ruku u njega i da osetite toplinu, da ga propustite kroz prste. Naviru prijatne uspomene: detinjstvo, more, sunce, osećaj beskonačnog mira i iščekivnja čuda.Studio Slikanja Peskom SandPRO ™ vam nudi jedinstvenu priliku da dođete sa svojim mališanima u Mixer House i da sami osetite jedinstvenu mekoću i nežnost peska. Zajedno ćemo da žvrljamo po pesku na svetlećim stolovima, da crtamo grad u kom bi voleli da živimo, da pustimo mašti na volju i da nađemo način na koji možemo da ulepšamo svoj deo planete.

Tokom kreativne radionice naš tim će vam pokazati na koji način pristupamo deci u našem Studiju i šta dobijaju deca, a zajedno sa njima i njihovi roditelji na našim časovima.Lokacija: Mikser House, Karađorđeva 46

 • SandPRO NOVOSTI U APRILU

133-11april 046

Dragi naši, Kratke vesti iz naše peščane oaze. Imali smo zanimljiv april, smejali se na yogi smeha, pravili izložbu smešnih bića, kreirali najšarenija šljokičasta jaja za Uskrs :) Od ovog aprila,takodje, nas tim se sa prolecem rascvetao i nas patuljak Vasa uziva u drustvu nove, vesele pomocnice Sandre i sa osmehom i lepim zeljama, ispraca pomocnicu Draganu,koja se vodjena srcem seli u toplije krajeve. Nedostajace nam….Zato smo ovu nedelju iskoristili kao vreme za opraštanje, grljenje, kao i za učenje pisanja pisama onima koji zive daleko. Takođe, imamo i slikarsko ojačanje i svezu inspiraciju, našu divnu Anđelku. SandPRO drugari imaće priliku da sa njom slikaju u pesku, na papiru, sa akrilom i šljokicama i upijaju njenu razigranost i mastu :)

LEPE novosti u maju   U maju imamo otvorene promotivne casove, subotom za rad sa glinom u 15h, klasicno slikanje petkom u 17h i nedeljom u 16h. Zanimljiva ucesca. Družimo se i čekamo vas i u Noći muzeja, 17. maja, na Kalemegdanu u pavilionu Cvijete Zuzorić.

5139ced4c7459cajanka

JOŠ PO NEŠTO : Terapija za odrasle

Za nase stalne VELIKE klijente,Čajanka sa psihologom :) Na sve teme koji vas zanimaju, jednom mesecno pricamo sa mamama i tatama. U opuštajućem i udobnom okruženju, uz ukusan čaj pitajte našu Sandru sve što vas zanima o razvoju dece, tražite savet, razmenite ideje. • I nova grupu za Mandalu koja krece krajem meseca i spaja psihologiju, yogu i art, sa svim aspektima vrhunske relaksacije i oslobodjanja od stresa. Uživajte!

 

 • DAN SMEHA 1 APRIL 2014

06.04.2014. (5)   Divna nedjelja smeha je iza nas :) Divno smo se zabaviljali praveći smešna čudovišta i cerekajući se veselo sa Majom, koja nam je prezentovala krajnje interesantnu i nesvakidašnju Jogu smeha :) Nadamo se da ste i vi uživali.

 

 

 

 • DAN ZALJUBLJENIH U SANDPROu 14 Februar!

2   „Love is foolish…but I still might try it sometime.“ – Floyd, age 9 Studio SandPRO pripremila za svoje klijente i za sve radoznale ljudi AKCIJu neznosti za Dan Zaljubljenih:) Ako planirate romantican izlazak ili samo se spremate za kafu sa drugaricom- Pescana Studija i Slana Pecina mogu da budu lep pocetak pre odlazka u grad! Relaksirajte i dozivite nesto novo i kvaliteno uz nasu pomoc, romanticni ambijent, sampanjac i neznu musiku. Poklonite sat vremena sebi i bliskim ljudima. Samo 500 din umesto 2500, samo u petak!

 

 • PEŠČANA NOVOGODIŠNJA AVANTURA!!! 20. i 27. decembra!

1488291_185564374976457_1979344052_n

Pozivamo Vas da proslavimo Novu 2014 godinu zajedno! Nezaboravni provod u opuštenoj i kreativnoj atmosferi + sNežni POKLON za svakog učesnika. Ne propustite peščanu zabavu 20. i 27. decembra!!! Od 17h je zabava za mališane od 3 do 6 godina, a od 19h za drugare od 7 do 12 godina (u trajanju od 1,5h). Kako biste rezervisali svoje mesto, kontaktirajte nas na telefon 011/3283-802. Požurite! Čekamo vas!!! :D

 • PETAK JE DAN ZA NOVOGODIŠNJE RUKOTVORINE! 6. i 13. decembar!

jelkaNova godina se bliži i mi radosno iščekujemo njen dolazak! Puni smo entuzijazma i mašte, a naravno da to želimo da podelimo sa vama! U našoj veseloj radionici, zabavićemo se praveći poklone za sebe ili dragu osobu. Biće tu kartonkse jelkice, svetleće oslikane kugle, nežni vuneni Sneško Belići, čestitke i šta još ne… Petak 6. i 13. decembar, od 17:00 – 20:00h pridružite nam se na sat, dva ili tri. Svi drugari i veliki i mali, pa i mame i tate, su dobrodošli! Pozovite nas da rezervišete svoje mesto! :)

 

 • GRUPA ZA SLIKANJE PESKOM!

maricaDragi drugari, obaveštavamo vas da je oformljena nova grupica za sve one koji imaju od 6 do 14 godina i žele da nauče da slikaju peskom. Nedeljom u 12h, naša Marica, vodiće vas kroz čarobni svet peščanih slika. Broj mesta je ograničen, pa budite sigurni da ćemo vam vaše mesto sačuvati prijavom na telefon 011/3283-802.

 

 

 • KO SE BOJI… JOŠ !? Povedite svoje čudovište u SandPRO! 1. novembar!

Družite se sa monstrumima? Gajite ispod kreveta zelenu bubu sa velikim levim okom? Ili se pak pla

cudovisteSandPRO

šite vatrometa? Hoćete li da pobedite svoj strah, da ga povedite na ručak ili da vidite da niste jedini? Dodjite kod nas u petak, 1. novembra u 18:00h, povodom praznika Halloween, na našu zabavu KO SE BOJI… JOŠ? Napravićemo svetleću vešticu, pogledaćemo peščanu bajku, i videćemo šta se krije u našem tamnom bazenu…

 

 • RODJENDAN STUDIJA!

_MG_3051Mi smo baš srećni, da Vam javimo, da smo prohodali! Slavili smo naš prvi rođendan sa velikim zadovoljstvom u krugu bliskih prijatelja. :) Hvala svima vama koji ste nas inspirisali, podržali i tolerisali celu godinu! :) Sa novim snagama i idejama krećemo dalje u Peščanu Čarobnu Zemlju! Sa predškolcima smo napravili i jedan filmić o našem dragom patuljku Vasi, koji možete da pogledate ovde http://www.youtube.com/watch?v=Ym_NsFeCdw8&feature=youtu.be

 

 • MANDALA – ROĐENDANSKE RADIONICE

IMG_0451 Rezervišite svoje mesto za ekskluzivnu poklon uslugu, povodom rođendana SandPRO studija! U subotu 19. oktobra, od 16:00-17:00 i od 17:00-18:00 h, čas Mandale za drage dame i gospodu. Opustite se i upoznajte se sa sobom na neobičan način. Prijavite se putem telefona: 011/3283-802 ili 061/3599-035 i dođite da pobedimo stres i da se relaksiramo zajedno :) Ulaz je slobodan, grupe su po 6 polaznika. Lokacija: Studio Slikanja Peskom, Gračanička1. 16h i 17h. Termin se zakazuje!

 

 • Daj Daj (mi) Pesak! – SandPRO Studio sa „Daj Daj Pelene“ na BFC-u

foto mama i beba u peskuSvi smo se igrali u pesku kada smo bili mali, a naš Studio nastavlja da se igra i kada je odrastao! Volimo prirodne materijale, zdravo okruženje i svestan pristup roditeljstvu kroz igru. Zbog toga smo, specijalno za vas, spremili čitanje divne knjige za mališane do 6 godina, kao i zabavu u maloj peščanoj areni, kada ćete vi, deca i roditelji, imati priliku da pomognete junacima naše knjige da dođu do zajedničkog, potpuno novog kraj priče. Potom ćemo popričati o tome kako da deca zavole knjige i postanu aktivni istraživači i učesnici, te na koji način se može usmeriti njihova pažnja. Naš cilj je da vas roditelje inspirišemo da čitate knjige deci od malena, da osetite slobodu da to radite na različite, kreativne načine i da to radite na obostrano zadovoljstvo. Lokacija: Beogradski Festival cveća u 17h, u petak 20.09.! Park MANJEŽ.

 • RASPORED ZA DAN OTVORENIH VRATA

IMG_5273 Raspored je prilagođen za predškolsku i školsku decu, za roditelje, braću, sestre i drugare, za mame i tate i za one, koji uopšte ne vole pesak, nego samo žele da budu deo družine i u radionici  naprave nešto od gline:) Počinjemo druženje čitanjem knjiga Svraka pomodarka za mališane i Da, to su bizoni za one malo starije drugare. Program nastavljamo putovanjem kroz zemlju peska i zemlju gline, razmenjujući utiske i upoznajući se kroz igru i ćaskanje. Opuštena atmosfera, voće i povrće, igra i osmeh  čekaju vas u Studiju SandPRO. Vrlo smo znatiželjni i jedva čekamo da Vas upoznamo!raspored otvorena vrata

 • DAN OTVORENIH VRATA 14. SEPTEMBRA

IMG_3887 U toku je formiranje grupa za novu školsku godinu. Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata, 14. septembra,  kad ćete imati priliku da posetite besplatno probni čas, upoznate  se sa unikatnim ambijentom, našim načinom rada i čarobnom peščanom zemljom. Rezervišete svoje mesto preko telefona, mejla ili FB-a! Lokacija: Gračanička 1.

 

 

 • DEČIJI SAJAM 07. i 08. SEPTEMBRA

Počela nova školska godina, a Vi razmišlajte kako kvalitetno da popunite svoje dane? IMG_3892 Pozivamo sve, koji ne znaju za nas a žele da nas upoznaju, da posete naš SandPRO info-pult u okviru 6. Porodičnog sajma, koji će se održati  07. i 08. septembra na platou ispred Ušće šoping centra. Dođite da provedemo dva lepa, sunčana dana u dobrom raspoloženju i zabavi! Tom prilikom SandPRO vam nudi svoja sajamska sniženja na sve SandPRO programe, kao i sve informacije o novinama u našem studiju. Čekamo vas!!!   Više informacija o sajmu i na > http://www.tob.rs/sr-lat/events.php?id=1025 Lokacija: plato ispred Ušće šoping centra.

 

 • PEŠČANI FESTIVAL U MOSKVI

29 maj 2013 084 Pogledajte spot, koj smo napravile specijalno za festival peščane aminacije TRUNK MOOD http://www.youtube.com/watch?v=XrMBZ9vObBE Glasajte na sajtu!  http://www.sandanimationfest.com/

 

 

 

 • Od 1. Jula krećemo sa Letnjim Programom. Radimo preko celog leta!

Šta Vi i Vase dete dobijate od našeg Letnjeg programa? pshiholog3

 1. Igru i učenje, kroz jedinstven i specijalno kreiran peščani razvojni i umetnički programi našeg Studija.
 2. Hladovinu i svež vazduh, kroz 5 sati aktivnosti dnevno, koje se odvijaju u i izvan našeg Studija, četiri dana nedeljno od 9h do 14h.
 3. Slobodu i brižnost, dopuštanjem deci da izraze svoju ličnost kroz kreativnost i učenje, uz našu pomoć i brigu. Jer je uvek lakše napraviti malo čudo, prevazići sopstvene granice i osloboditi svoju maštu kada smo okruženi pozitivnim ljudima koji podržavaju naše individualne potrebe.
 • Seminar opuštenog žvrljanja u pesku – 29 Maj 2013 u 17h

        uMIKSujte svoj PEŠČANI svet. NOVOSTI MIRSERPred vama je pesak. Javlja se prirodna želja da zaronite ruku u njega i da osetite toplinu, da ga propustite kroz prste. Naviru prijatne uspomene: detinjstvo, more, sunce, osećaj beskonačnog mira i iščekivnja čuda. Studio Slikanja Peskom SandPRO ™ vam nudi jedinstvenu priliku da dođete sa svojim mališanima u Mixer House i da sami osetite jedinstvenu mekoću i nežnost peska. Zajedno ćemo da žvrljamo po pesku na svetlećim stolovima, da crtamo grad u kom bi voleli da živimo, da pustimo mašti na volju i da nađemo način na koji možemo da ulepšamo svoj deo planete. Tokom radionice naš tim će vam pokazati na koji način pristupamo deci u našem Studiju i šta dobijaju deca, a zajedno sa njima i njihovi roditelji na našim časovima. Lokacija: Mikser House, Karađorđeva 46

 • SandPRO RADIONICA

Susret sa Vasim unutrasnjim drvetom NOVOSTI otvor AteljeKreativni studio SandPRO, koji se bavi slikanjem u pesku i art terapijom za sve uzraste, u okviru Festivala Otvorenih Ateljea otovriće svoja vrata deci i odraslima i predstaviće svoje interesantne prostorije i delatnosti posvećene razvoju dece i odraslih u svim sferama života, podižući na taj način kvalitet življenja na viši nivo. Sama tema festivala ove godine, Uspori hod, poklapa se umnogome sa filozofijom našeg studija, prvenstveno u ideji da se u ljudima probudi interesovanje za negu sopstvenog kulturnog/duhovnog bića. U danima trajanja festivala, posetiocima će biti približena tehnika slikanja u pesku učešćem na interaktivnom masterklasu i gledanjem kratkih dinamičnih filmova, dok će najmlađi moći da učestvuju na interesantnoj radionici 14. jun posvećen je programu za decu, a 15. I 16. Juna u večarnjim satima studio je otvoren za sve generacije od 19č do ponoći. Plan masterklasa za odrasle Za odrasle posetioce u danima trajanja festivala organizovan je masterklas sa temom UPOZNAJTE VAŠE UNUTRAŠNJE DRVO. Tema direktno potencira na uspostavljanje pomalo oslabelih veza sa unutarnjim impulsima čoveka ove ubrzane svakodnevnice, dok u širem smislu poziva na uspostavljanje veze sa prirodom (kroz pesak kao osnovni prirodni element) okolinom, drugim ljudima kao živim bićima. Stvaranje ovakvog simbola šarmantnom tehnikom slikanja u pesku neumitno će probuditi u svakome strpljenje jogina i monašku posvećenost umetničkom činu. Te duboko ukorenjene veštine izlaze lagano na videlo kroz slikanje u pesku.