Peš?ana PROslava.png

Najbolji poklon

POKLONITE SEBI I SVOJOJ DRAGOJ OSOBI VAUČER zANIMA. Zasto?

photoDa odlučite da li je slikanje peskom i rad u pesku ono što želite?

Da napravite pravo iznenađenje za sebe ili nekoga bliskog?

Da provedete kvalitetno vreme u društvu ili nasamo u kontaktu sa sobom i sa prirodom u centru  grada…

Centar zAnima omogućva svima zAnimaciju i rad na sebi na prijatan način. Dolaskom na probni ćas osetićete i lično se uverite u snažnu opuštajuću moć mekanog peska, sami ili u društvu.

U ponudi u MARTU su

1) RADIONICA za ŽENE Učimo kako da savremena žena uskladi brojne uloge, uz brigu o sebi, negovanju svog ženskog principa, organizovanju slobodnog vremena i prioritetima, ljubavnim, kućnim, poslovnim društvenim.  Možete da budete dobar roditelj i u savremenom užurbanom svetu. Isprićačemo Vam kako….

_MG_3096 13.10.2013.  (56) photo 1

 

 

 

 

 

2) PSIHOLOŠKE I RAZVOJNE časove za DECU i TINEJĐERE

Naš stručni tim pažljivo prati ponašanje vašeg mališana, podržava njegovu inicijativu, njegovu maštu, stvaraatmosferu uspeha, prihvatanja deteta, pomažući mu da izrazi svoja osećanja.

Podstičemo razvoj svih spoznajnih procesa koji su odgovorni za uspešno savladivanje gradiva u školi, a to su: koncentracija, memorija, mašta, način mišljenja, govor, vizuelna percepcija, prostorno predstavljanje. Razvoj emocionalnog i socijalnog intelekta koji je odgovoran za shvatanje sebe i drugih, kao i konstruktivna komunikacija sa vršnjacima i odraslima, sposobnost autokreacije i adaptacije u novim uslovima

Stvaramo speijalne uslove u kojima dete može kroz igru s peskom da proživi svoje strahove, nagomilanu agresiju i druga neizražena osećanja, i učimo ga da nalazi konstruktivan izlaz iz konfliktnih situacija.
.