Mesec Ljubavi prema TELU.

  IMG_0429blue dec2016 154 yello iphone sept2016 960

 

 

 

 

Nakon praznika zabava u Zanima Centru se nastavlja. Ako Vaše dete ostaje u Beogradu tokom školskog raspusta ili tražite interesantne aktivnosti u februaru, predlažemo Vam ciklus žurki „Art-Batiskaf, ili hajde da zaronimo u misterije našeg tela“ . Žurke osim zabave su namenjene za opuštanje, podsticanje kreativnog izražavanja i razvoja emocionalne inteligencije. Februarska tema posebno podstiče interes ka svom svakodnevno dostupnom „hramu“:)

IMG_5718Ovog puta pripremili smo zAnimljivo putovanje delovima tela. Da bismo upoznali svoje biće u potpunosti moramo upoznati i njegovu fizičku i duhovnu stranu. Ono što nas mentalno oplemenjuje utiče na to i da se telesno razvijamo ali i obrnuto. Ponekad je neka fizička aktivnost prečica za dobro raspoloženje.

Ovim putovanjem kroz delove ljudskog tela želimo upravo da ukažemo na tu povezanost. Da deci na zanimljiv i kreativan način predstavimo kakve sve mentalne i fizičke mogućnosti  imamo unutar sebe.

IMG_6043Prvo putovanje započinjemo od glave. Glava je ono što nam daje bistrinu, autentičnost, ono što nas tera na razmišljanje i delovanje. Kroz glavu nam prolaze najrazličitije emocije koje kroz konkretne radnje racionalizujemo, pričamo o njima i tumačimo ih.

Kroz niz povezanih radionica upoznaćemo decu sa načinima sticanja znanja. Kroz primere velikih svetskih mislilaca, naučnika i znamenitih ljudi dočaraćemo moć i snagu ljudskog uma.

bluephone 12 jun 069blue iphone april2017 471bluephoneOctobar2016 270

Cene radionica:

Cena karte za ZanimaŽurku u trajanju od 2.5  sata (hrana i material za rad su uključeni u cenu ) je 1200 dinara po detetu.

Raspored:

 6. februar: GLAVA. Kako smo upoznali patuljka Osećajka i profesora Pametnjakovića.
10. februar: 16.00 ORGANI: Kako smo krenuli na putovanje. Putevi i stražari unutar našeg organizma.
13. februar 17.00 (samo za stariju decu 8-13 god). Opasna bitka Gospodina MOZGonje i odvažnog SRCA.
18. februar: 16.00 ĆELIJE. Telesna ciglana. Kako smo gradili zgradu u gradu Čovekomboru.
24. februar 18.30 (za mladju decu 2.5-7 godina). Naša ČULA. Kako smo sreli psa Nervona i izašli iz šume Zbunjenosti.
Kao i čovek od peska, ljudsko telo se sastoji od sićušnih delića.  One su daleko manje od zrna peska, toliko male da se vide jedino pomoću mikroskopa….Ali uz pomoć mašte možemo da vidimo sve…Dobrodošli ste.

Možete se prijaviti na telefone : 011/3122469 i 061/3599035 / FB, ili putem maila: sandbgrad@gmail.com

Zimski pozzzzzzdrav!

*slika na naslovnoj strani je sa sajta http://mykidcraft.com

Vaš Centar Zanima